Hola soc Jordi Ballvé

i vull ser el teu Alcalde

Vaig néixer al Masnou l’any 1974, per tant, tinc quaranta-vuit anys, casat amb l’Eli i pare d’una nena simpatiquíssima de dos anys que es diu Marina.

Vaig estudiar enginyeria tècnica industrial a la UPC, tinc dos màsters en gestió d’entitats i en marketing digital i soc tècnic superior en comunicació, marketing i community manager.

Professionalment, vaig treballar durant tretze anys a DOGI, a HIPERCOR i al Club Nàutic El Masnou.

També estic implicat en diferents entitats del món social com SOS Racisme i soc militant de la UGT de Catalunya, on he pogut defensar els drets dels treballadors i treballadores.

Allà vaig prendre consciència de la necessitat d’implicar-me en política per a treballar al costat de tanta gent que, com jo, volem millorar la societat i més concretament El Masnou. He estat regidor de Convergència i Unió a l’Ajuntament del Masnou entre els anys 2007 i 2011.

Ara vull encapçalar la candidatura de PLENS de MASNOU – Ara Pacte Local a les eleccions municipals. Ho faig amb l’experiència professional i personal adquirida durant tots aquests anys, però també amb energies renovades: vull ser el pròxim alcalde del Masnou.

S’acosten uns mesos apassionants en què vull defensar un projecte progressista i realista que prioritzi El Masnou i les necessitats reals dels seus ciutadans i posi el meu poble per damunt dels interessos de partit, el Masnou i les masnovines i masnovins per davant de tot.

He nascut, m’he criat, m’he format, he treballat i m’he enamorat al Masnou. Els meus millors amics són o han estat vinculats a Masnou. Els millors i els pitjors moments de la meva vida han succeït al Masnou i, per tant, forma part de la meva vida i en aquests moments m’agradaria tenir l’oportunitat de retornar-li tot el que m’ha donat.

Gràcies, Masnou