QUI SOM?… #somelsteus

PLENS de MASNOU som un grup de gent, sense cap afiliació política i amb vocació de servei, que ens presentem dins la plataforma municipalista ARA PACTE LOCAL a les eleccions municipals del 28 de maig del 2023 per defensar els projectes locals, posant a les persones i les seves necessitats reals al centre de les nostres polítiques.

Dins la nostra candidatura agrupem diverses sensibilitats polítiques, totes elles amb un punt comú: la  voluntat de millorar El Masnou d’una manera valenta, atrevida, innovadora i sobretot il·lusionant.

Ens situem en l’espai central de la política, allà on la tradició es combina amb el progrés social, dinamisme econòmic i ambició local. Apostem per construir un model de poble per a tothom i per a les noves generacions. Som una força inequívocament municipalista, perquè creiem fermament en la política de proximitat, en la vocació de servei públic de les nostres institucions locals, i en la necessitat de potenciar la col·laboració del món local amb la resta d’institucions del país sempre per millorar la vida de totes les Masnovines i Masnovins.

Treballarem  escoltant les necessitats de la ciutadania i en col·laboració amb el Tercer Sector, perquè no es vulneri cap dels seus drets i llibertats fonamentals. Protegirem la família, tots els tipus de família, i la infància com a eix vertebrador del nostre futur.

Volem oferir al Masnou un lideratge dialogant, proper, compromès amb les persones i escoltant les necessitats de la ciutadania per poder oferir les solucions que reclamen.

Si creus que #SOM ELS TEUS

No ho dubtis #PLENS DE MASNOU