COMUNICAT

PLENS de MASNOU

Masnovines i Masnovins,

El 12 d’octubre del 2022 es va crear, en l’àmbit de tota Catalunya la plataforma municipalista, ARA PACTE LOCAL la qual disposava de la cessió d’uns drets electorals per a concórrer a les eleccions del pròxim 28 de maig.

Paral·lelament a la creació d’aquesta plataforma, es van registrar totes les marques i denominacions electorals que podien derivar d’aquesta plataforma: ARA GIRONA, ARA REUS, ARA VIC, ARA VILANOVA … ARA MASNOU.

A mitjans del mes de desembre del 2022 responsables d’aquesta plataforma es van posar en contacte amb el nostre candidat per oferir-li la possibilitat de crear una candidatura que es presentés a les eleccions al Masnou.

Casualment, el 16 de desembre de 2022, es van constituir un partit polític que, tot i no tenir cap vinculació amb la plataforma ARA PACTE LOCAL, va utilitzar les mateixes expressions de MASNOU i ARA per al seu registre.

Aquest passat 28 d’abril, darrer dia d’al·legacions a la Junta Electoral per a la presentació de candidatures a  les eleccions municipals, i un cop l’esmentada formació va constatar la bona acollida que el nostre projecte ha tingut entre vosaltres, i amb la intenció d’evitar la nostra presència electoral i treure profit de la nostra imatge,  van denunciar la nostra candidatura per obligar-nos a canviar de nom i logotip.

La resolució de la Junta Electoral va determinar que la nostra candidatura podia continuar fent servir el logotip, ja que no vulnerava la normativa electoral i ens instava a modificar la nostra denominació per evitar confusions a la ciutadania. En aquest sentit, segons el criteri de la Junta Electoral, va prevaldre el fet de ser un partit polític per davant d’una denominació electoral.

Com la nostra única intenció és treballar per servir-vos a tots vosaltres sense cap necessitat d’intentar confondre a ningú hem decidit presentar-nos finalment com:

 

 

No ho dubteu, ARA i SEMPRE continuem sent la verdadera candidatura municipal del Masnou,

#SOMELSTEUS ara més que mai …

PLENS d’il·lusió

PLENS de força

PLENS de ganes de treballar

En definitiva

PLENS de tots vosaltres